diumenge, 8 de juny del 2014

A falta d'una jornada

     
Després de disputades 6 rondes, sols hi ha una cosa clara. Carles Montilla Rodrigo és el campió de la categoría sub-16.

En la resta de subgrups, qualsevol cosa pot passar.

En el grup de més elo dominen, de moment, Miguel Bas i Juan de la Calle (avantatge per a Miguel Bas per Butchol). A mig puntet Jordi Fenollar i Paco Marqués, intentaran donar la sorpresa en la última ronda. Els enfrontaments  quasi amb total seguretat seran Miguel contra Paco i Juan contra Jordi (ja que Miguel i Jordi ja amb jugat entre ells).

En el subgrup de menys de 1800, domina Jose Joaquín Bas seguit a mig punt per el mestre paeller Juanjo i per la sensació del Torneig, Sergio Sanmateu. La veritat que en este subgrup no hi ha res decidit i, fins i tot Nahim, Ruben Juan i Toni Sala, amb un punts menys, encara tenen opcions (depén dels emparellaments del programeta).

Per últim, en el subgrup de -1600, Pere amb 3,5 punts i Emili amb 3 estan fent un gran Torneig. La veritat és que Emili em va tindre “contra les cordes”. Igualment, Teresa, Juan, Vicent i Francisco José tenen opcions.

En fi, per una part, emoció fins el final i, per altra una llàstima que s’acabe. S’estan vegent partides molt interessants…


A vore si podem fer un Social de ràpides o semiràpides. Recordar-vos que el dia 4 de juliol hi ha el Masnou.


A continuació les classificacions per subgrups.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MARC CARBONELL Y NIEVES SANLEON QUINTOS EN EL TORNEO POR LA IGUALDAD

                              El pasado 24 de septiembre se disputó en Alicante el “VI Torneo por la Igualdad”. Suizo por parejas mixtas d...