dimecres, 8 de maig del 2024

MARC CARBONELL I NIEVES SANLEON EN EL CAMPIONAT D´ESPANYA UNIVERSITARI.

El passat 28 de febrer es va celebrar en la Universitat Jaume I de Castelló el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari de la Comunitat Valenciana.

Van ser un total de 7 rondes a ritme de 15´+10”.  Participaren un total de 61 jugadors representant a les diferents universitats de la Comunitat Valenciana,

El Club Escacs Xeraco comptava amb dos participants, Marc Carbonell (Universitat Politècnica de València) i Nieves Sanleón (Universitat d´Alacant),

Marc va quedar en 5ª posició de la general i Nieves va quedar en 3ª posició de la categoria femenina.

Resultats que els van permetre classificar-se per al Campionat d'Espanya Universitari.

I del 22 al 24 d'Abril es van anar a jugar a Saragossa els Campionats d'Espanya Universitari Ràpid (15+10”) i Llampec (3´+2”),

En el de Ràpid Marc 8ª posició de la general i Nieves 5ª posició de la categoria femenina. I en el llampec Marc va quedar en 11ª posició de la general i Nieves en 4ª posició de la categoria femenina. D'un total de 108 jugadors.

Va haver-hi un gran nivell de joc. Van ser uns dies molt intensos, tots dos jugadors van estar lluitant i van tindre opcions a podium fins al final.

Enguany no hi ha hagut sort, però segur que amb el seu esforç l'any vinent obtindran un èxit major.

ÀNIM XERAQUERS!!!!!!!

El pasado 28 de febrero se celebró en la Universidad Jaime I de Castellón el Campeonato Autonómico de Deporte Universitario de la Comunidad Valenciana.

Fueron un total de 7 rondas a ritmo de 15´+10”,

Participaron un total de 61 jugadores representando a las distintas universidades de la Comunidad Valenciana,

El Club Escacs Xeraco contaba con dos participantes, Mar Carbonell (Universitat Politècnica de València) y Nieves Sanleón (Universitat d´Alacant),

Marc quedó en 5ª posición de la general y Nieves quedó en 3ª posición de la categoría femenina.

Resultados que les permitieron clasificarse para el Campeonato de España Universitario.

Y del 22 al 24 de Abril se fueron a jugar en Zaragoza los Campeonatos de España Universitario Rápido (15´+10”) y Relámpago (3´+2”),

En el de Rápido Marc 8ª posición de la general y Nieves 5ª posición de la categoría femenina. Y en el relámpago Marc quedó en 11ª posición de la general y Nieves en 4ª posición de la categoría femenina. De un total de 108 jugadores.

Hubo un gran nivel ajedrecístico. Fueron unos días muy intensos, ambos jugadores estuvieron luchando y tuvieron opciones a podium hasta el final.

Este año no ha habido suerte, pero seguro que con su esfuerzo el próximo año obtendrán un éxito mayor.

¡¡¡¡¡¡ ÁNIMO XERAQUEROS!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

XERACO TERCER EN LA COPA FEDERACIÓ DIVISIÓ D'HONOR.

La Federació Valenciana d'Escacs va convocar per als dies 11 i 12 de maig la segona edició de la Copa Federació. En  les categories de D...