dilluns, 9 de novembre del 2020

XERACO CAMPIÓ AUTONÒMIC D'ESCACS PER EQUIPS 2020

El Club d’Escacs Xeraco s’ha proclamat Campió Autonòmic per equips, al donar la Federació Valenciana d’Escacs per acabada la competició a falta de dos jornades per a la finalització, com a conseqüència del covid-19.

Després de dos endarreriments, s’ha donat per finalitzada, donant-se un triple empat al capdavant de la màxima divisió dels escacs en la Comunitat.

Xeraco, Paterna i Mislata han quedat empatats a punts. La resta d’equips que componen la Divisió d’Honor de la Comunitat Valenciana són: L’Alfàs del Pi, Cox, Manises, Raspeig, Enric Valor d’Alacant, Silla, Benimaclet, Ateneo i Alcoi.

Els següents jugadors i membres del Club són els responsables d’aquests èxits: Bernat Serarols, Marc Carbonell, Rufino Camarena, Fausto Castelló, Bartolomé Moreno, Miguel Bas. David Moreno, Antonio Miñana, Cándido Jiménez i altres 51 jugadors més.

Enguany ha estat fantàstic per al nostre club. Hem quedat tercers en la Segona Divisió del Campionat d’Espanya per equips, darrere de Barcelona i Albacete.

A més, Santiago García Giménez ha quedat subcampió Autonòmic Absolut i subcampió sub-18. Marc Carbonell Sancho, campió Autonòmic sub-18.

Ens reservarem la paella de celebració per a quan la situació ho permetisca. 

Un agraïment especial a l'Ajuntament de Xeraco que, des de l'inici del nostre camí, sempre ens ha donat suport. I agrair la col·laboració de les empreses: "Productes Silvestres Andrés Boluda i fills" i a "Inplasva".










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MARC CARBONELL Y NIEVES SANLEON QUINTOS EN EL TORNEO POR LA IGUALDAD

                              El pasado 24 de septiembre se disputó en Alicante el “VI Torneo por la Igualdad”. Suizo por parejas mixtas d...