diumenge, 13 d’abril del 2014

SOCIAL 2014

SOCIAL 2014


- 7 Rondes (comença el dia 26 d’abril i acaba el 7 de juny) Hora: 16,30

- Ritme: 90' + 30"  

- Possibilitat de demanar 3 byes de mig punt (excepte l'última ronda).

- IMPORTANT. Es faran dos grups: Social A i Social B. En el Social B jugaran tots els jugadors sub 16 i els de menys de 1650 d’elo que ho desitgen. En el A la resta de jugadors i els que en principi els corresponga jugar en el B però preferisquen jugar en el A. Cas que en el Social B no hagueren prou jugadors, jugarien en el A.

Inscripció Social A: 10 €
Inscripció Social B:  5 €

- Sistema suís. No valider per a elo

- Premis: En el Social A, els premis els decidirà la Junta Directiva en funció dels jugadors que s’apunten. Es dedicaran tots els diners de les quotes d’inscripció i es faran diferents grups de premis (per exemple, -1800, -2000 i +2000). Es tracta que en cada grup siga més o menys del mateix nombre de jugadors.  En el Social B, els diners de la inscripció es dedicaran a comprar trofeus.

- Fer la inscripció abans del dia 22 d’abril. El pagament es fara abans que comence el Torneig. Qui no haja pagat abans de la primera ronda, no podrà jugar. No es excusa eixe dia, el no portar solt, se m’han oblidat els diners, etc. Qui no paga no comença a jugar.

- Possibilitat d'inscripció de jugadors d'altres clubs. Si jugadors d' un club dels voltants s'animen a jugar, possibilitat de jugar alguna ronda en la seua seu (proporcional).

- Es podrà dur el mòbil i si sona no es perd la partida.

Lloc: Club del poble. Sempre que el temps ho permitisca les partides es faran en l’exterior del Club (per a atraure a la gent).

Per apuntar-se podeu escriure'm un e-mail a:

svidalxeraco@hotmail.com                        svidalxeraco@gmail.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MARC CARBONELL Y NIEVES SANLEON QUINTOS EN EL TORNEO POR LA IGUALDAD

                              El pasado 24 de septiembre se disputó en Alicante el “VI Torneo por la Igualdad”. Suizo por parejas mixtas d...