dissabte, 2 de febrer del 2013

A Vila-real!

  Hui ens toca fer un dels dos viatges llargs que ens han deparat el sorteig del calendari d'aquesta temporada (l'altre serà prop d'allí, a Castelló de la Plana). Hui anem a Vila-real, a jugar contra un equip que ha començat realment bé el campionat (dos victòries i una derrota, com nosaltres, amb l'afegit de que ells són acabats d'ascendir i li han guanyat en casa a l'únic equip que fins ara ens ha parat els peus -el Silla, encara que l'aliniació d'aquest era lleugerament diferent en un cas i en l'altre-). De totes formes, toca posar-se les piles i rendir, perquè si bé el trajecte és llarg i resultarà segurament cansat, la il·lusió no ens la pot llevar ningú.

  En quant al segon equip, hui s'enfronta, després de la desfeta de la setmana passada contra el Sueca, un dels aspirants més clars a l'ascens, contra un altre d'aquests, qui és, a més a més, l'únic equip que li ha guanyat al Sueca. La veritat és que la situació classificatòria del rival fa pensar que serà un encontre, de nou, molt complicat, però de segur que amb ganes i esforç es pot aconseguir un bon resultat.

  Pel que respecta al tercer equip, hui rep a casa (repeteix a casa) al Xàtiva "B", un equip a priori inferior, però contra qui no cal confiar-se, perquè són aquests encontres els que cal vigilar de més a prop: la confiança excessiva pot jugar males passades. De totes formes, confiem en que guanyarà i es mantindrà en els llocs de privilegi de la classificació, somiant en un possible ascens.

  Ja per últim està el "D". Aquesta setmana estarà un poc minvat per les baixes arrossegades de la resta d'equips, però de segur que els 3 que en principi van a jugar a Oliva ho faran ben bé i trauran un resultat segurament positiu, perquè a més la situació classificatòria del rival convida a pensar en que aquest fet és possible.

  Doncs bé, açò és, en forma resumida el que ens espera hui. Com sempre, he tractat amb un poc més de profunditat l'encontre del primer equip, perquè és el que em toca més aprop, però no hem d'oblidar mai la resta. Crec que hui pot ser un gran dia en quant a resultats, tot i les complicacions que poden posar els rivals (el primer equip contra un equip "revelació", el segon contra un dels forts de la categoria, el tercer contra un segon equip i el quart amb segurament un tauler buit). A vore com es dóna tot!

Albert Deruelle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MARC CARBONELL Y NIEVES SANLEON QUINTOS EN EL TORNEO POR LA IGUALDAD

                              El pasado 24 de septiembre se disputó en Alicante el “VI Torneo por la Igualdad”. Suizo por parejas mixtas d...