dissabte, 29 de juny del 2019

NOCTURN D’ESCACS XERACO 2019


El passat divendres 28 de juny s’ha celebrat la huitena edició del Torneig Nocturn d’Escacs de Xeraco.

Aquest acte estival es caracteritza per fer-se primer un sopar de pa i porta on l’Ajuntament de Xeraco s’encarrega d’instal·lar tota la infraestructura: taules, cadires, beguda fresqueta, papes, olives, cacau....

A continuació es disputà el torneig amistós, pel sistema suís a set rondes i ritme de 5 minuts i 3 segons d’increment per jugada. L’àrbitre, adscrit a la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana va ser Francisco Sánchez Villanueva.

Participaren un total de 39 jugadors amb il·lustres presències com el President de la Federació Valenciana i candidat a President de la Federació Espanyola d’Escacs, Francisco Cuevas Povedano; el Regidors d’Esports de Xeraco, Evaristo Salom Rubio; l’ex-alcalde de Xeraco, Ferran Bofí Pardo; i forts jugadors de Clubs com Xeraco, Fomento Gandia, Sueca, etc.

El resultat del Torneig Nocturn Xeraco 2019 fou el següent:
  • Campió: El Mestre Internacional Rufino Camarena Giménez
  • Segon Classificat: Santiago García Giménez
  • Tercer Classificat: Cándido Jiménez Mompó
  • Primera Classificada: Nieves Sanleón Pravisano
  • Primer sub-16: Marc Carbonell Sancho

També es lliuraren els trofeus del Torneig Social 2019 on Salvador Vidal Rubiella i Elías Pelegrí Castelló compartiren el campionat, sent tercer classificat Francesc V. Marqués Chaveli.

Després de les fotos amb tots els guardonats, ferem la tradicional visita a un xiringuito de la platja on vam tenir el privilegi de sentir unes cançonetes en directe, a vora mar.

Fins l’any que ve!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MARC CARBONELL Y NIEVES SANLEON QUINTOS EN EL TORNEO POR LA IGUALDAD

                              El pasado 24 de septiembre se disputó en Alicante el “VI Torneo por la Igualdad”. Suizo por parejas mixtas d...