dissabte, 9 de febrer del 2013

Hui toca anar a Benimaclet


  Hui ens toca anar, als de l'A, a Benimaclet, el barri estudiantil de València per naturalesa. I ens toca enfrontar-nos, aquesta vegada, contra un equip amb reforços, que pot posar-nos les coses veritablement complicades. L'ordre de forces està replet de bons jugadors, de jugadors que ens podrien fer molt de mal, encara que també cal veure que no sempre posen els mateixos i que a les aliniacions prèvies sempre els han fallat d'entre els primers taulers alguns jugadors. De totes formes, és un equip que porta una trajectòria similar a la nostra, instal·lats també, com nosaltres, en el grup d'equips amb 4 punts, amb la qual cosa cal anar amb molta cura i molt d'ànim alhora.

  Pel que respecta al "B", aquesta setmana s'enfronta a un dels equips, per nom, més forts de la categoria. Encara que, com sempre, dependrà també dels jugadors que puguen o vullguen posar. Instal·lats un poc més amunt que el nostre equip, no deixen de ser perillosos encara que siga pel simple fet de què perderen, per exemple, contra un l'únic equip a qui li ha guanyat el nostre "B", amb la qual cosa podem veure com els seus altibaixos no són tan deguts a la seua força com a la seua disponibilitat de jugadors. De totes formes, aquesta setmana anem ben complets, i, per tant, es pot fer un grandíssim paper. A casa, a més.

  En quant al "C", aquesta setmana toca retre-li visita a l'Alzira "C". És a dir, emparellament entre primers filials a casa, i emparellament entre "C" fóra. També en aquest cas l'Alzira pot posar les coses molt complicades, ja que es tracta d'un equip que es troba entre els 3 primers de la categoria, i que sols ha perdut contra l'Alberic "B", amb la qual cosa serà un rival molt complicat. Però, com sempre, i com en el cas anterior, també dependrà dels jugadors que posen. De totes formes, el nostre "C" està imparable, i exceptuant l'empat de la primera ronda contra el Benimodo "B", en un match que es va escapar un poc d'aquella forma, i el qual, a més, podriem considerar que era per calfar motors, la resta de partides s'han guanyat, i podem dir que va embalat cap a l'ascens. Cal ser cautes, però els ànims, la voluntat i la passió estan ahí. Hui cal rendir.

  Per últim està el "D", el qual ha tingut, fins ara, la mala sort de no jugar dos de les quatre partides que portem de campionat, amb la qual cosa no s'aconseguix el que es pretenia en un principi, que era gaudir dels escacs a poder ser tots els dissabtes. Aquesta setmana toca rebre a casa l'Enguerino, que és un dels equips que està ahí, amb quatre punts, un poc allunyats de l'ascens (perquè sembla que el Sueca "B" i el Jaque Mate Torrent "B", fent gal·la de les seues respectives condicions de primers filials, van camí d'aconseguir-lo), però que pot posar les coses molt complicades. De totes formes, a aquesta categoria, igual que a la resta en realitat, es tracta de gaudir jugant als escacs i d'aconseguir el millor resultat possible donant el millor que té cadascú. I la resta vindrà sol, si és que ha de vindre.

  Doncs aquestes són les partides que se'ns presenten hui. Partides apassionants, matchos intensos, i sobretot un doble enfrontament de filials Xeraco - Alzira que serà el preludi del que al primer equip li toca afrontar la setmana vinent. Esperem que tot ens isca bé, i que tots podam gaudir d'un bon dissabte d'escacs! A per totes!

Albert Deruelle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MARC CARBONELL Y NIEVES SANLEON QUINTOS EN EL TORNEO POR LA IGUALDAD

                              El pasado 24 de septiembre se disputó en Alicante el “VI Torneo por la Igualdad”. Suizo por parejas mixtas d...