dissabte, 16 de febrer del 2013

Hui ens visita l'Alzira

  Després de la desfeta de la setmana passada, toca refer-se contra uns dels, a priori, rivals més forts de la competició. Tenint en compte l'ELO dels seus jugadors i la competitivitat que han demostrat al llarg de la seua carrera escaquística, aquesta vegada ens toca enfrontar un rival amb molta història i un present més que digne. A més, pareix que ja la ronda anterior van posar gran part de l'equip inicial, cosa que no havien pogut fer fins aleshores, amb la qual cosa les coses seran un poc més complicades, però l'ambició i la perseverància per tal d’aconseguir el que tot volem, que és la victòria final, no ens poden faltar. De fet, partim amb un cert avantatge psicològic, que a ells pot ser no els afecte, però a nosaltres ens hauria d'animar: la setmana passada, tant el "B" com el "C" es feren càrrec respectivament dels seus "B" i "C"; i a més a més, de forma realment contundent. Així doncs, a pesar d'estar un poc malament classificatòriament parlant, cal anar agafant-se els encontres un per un i tractar de traure'ls tots endavant, coste el que coste!

  Pel que respecta al "B", aquesta setmana visita Massanassa, un primer equip que en canvi ocupa la part baixa de la classificació, encara que no fa molt era equip de Divisió d'Honor (el Escacs '90 - Massanassa). Pot ser una bona setmana per guanyar i allunyar definitivament els possibles fantasmes dels llocs de descens, que fins ara tampoc han donat massa por.

  En quant al que podem dir del "C", és líder destacat, encara que empatat amb el Foment de Gandia "B", i hui s'enfronta contra un dels rivals que poden estar ahí fins el final per tal de pujar. És un bon moment en aquest cas per a guanyar i allunyar un poc a l'Enroc (el rival de hui) i així destacar-se molt més en els llocs capdavanters de la classificació, ja siga en el primer o en el segon empatat amb el primer.

  Per últim està el nostre benvolgut "D", qui hui viatja a Silla per tal d'enfrontar-se amb el seu homònim (per ser un "D" també). La situació classificatòria és ben diferent per als dos equips, amb la qual cosa podem esperar hui també notícies positives per part d'aquest filial. Esperem que així siga, i que quants més punts puguen fer, millor, ja que la classificació de la categoria va per punts de tauler, no per matxs guanyats!

  Doncs aquesta és la ronda de hui. El primer equip té una difícil papereta contra l'Alzira, equip a priori millor, però al qual se li pot plantar cara, sobretot tenint en compte la moral amb la qual afrontarem el matx (per que he pogut veure per ahí); el "B" s'enfronta a un equip que està classificatòriament per baix (encara que sols siga per un punt d'encontre) amb la qual cosa, i sempre sense confiar-se, es pot aconseguir un resultat positiu o almenys empatar, tenint en compte que és el nostre filial qui visita; el "C" està encaminat a l'ascens i avui podrem gaudir els de l'A del que significa veure a aquest equip tan determinat en busca del seu objectiu enfrontar-se amb un dels rivals directes; i el "D" se'n va a Silla en busca d'una victòria que puga fer que estiga ahí en posicions d'ascens, també en busca del mateix.

  A per totes!

Albert Deruelle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MARC CARBONELL Y NIEVES SANLEON QUINTOS EN EL TORNEO POR LA IGUALDAD

                              El pasado 24 de septiembre se disputó en Alicante el “VI Torneo por la Igualdad”. Suizo por parejas mixtas d...