diumenge, 24 de febrer del 2013

A Elx!



  Tenint en compte que aquest any els emparellaments pel que respecta als viatges no ens han sigut molt favorables (després d'aquest desplaçament encara ens queda anar, d'ací a dos setmanes, a Castelló, i fa quatre anarem a Vila-real), no és qüestió de queixar-nos en aquest moment per haver d'anar a Elx, sinó que ho hem d'acceptar i anar amb les majors energies possibles, per tal que no ens afecte a nivell esportiu. Pel que respecta a l'encontre, ens enfrontem contra un dels equips que es troba en la part més baixa de la classificació, i el qual es juga pràcticament la seua última oportunitat de continuar en vida en la categoria, més enllà dels resultats que poguera obtenir en un futur. No sabem ben bé quin equip ens poden posar, ja que ha anat posant diferents aliniacions al llarg de la competició (encara que, com és clar, en casa acostumen a fallar menys jugadors que fóra), però encara així podem perfectament guanyar i assegurar-nos, si no completament, quasi amb total seguretat, la permanència, a falta de quatre jornades. A més a més, després de l'excel·lent victòria la setmana passada contra l'Alzira, els ànims estan pels núvols i amb eixe estat tot s'enfronta molt millor (encara que a qui escriu açò li tocara perdre i tinga un marcador global prou desfavorable).

  En quant al "B", podem dir quasi el mateix. S'enfronta en casa al Silla "B", un dels equips que comparteix situació classificatòria amb el nostre primer filial, la qual cosa fa aventurar un encontre intens i disputat. Com que la setmana passada es va guanyar a Massanassa jugant amb 6 jugadors, els ànims, com ja he dit abans i com és el cas també del primer equip, estan molt elevats, i esperem que aquesta setmana, jugant a casa i amb 8 jugadors (fet important aquest), es puga obtenir un resultat meritori que faça que enlloc de mirar cap avall, es mire més bé cap amunt. I que permeta, per què no, somiar amb l'ascens.

  Però encara no hem arribat a l'encontre que es pressumeix més emocionant en aquesta ronda. I no és altre que el que juga el nostre segon filial (el "C")! S'enfronta, en un match decissiu per la part alta de la classificació, i en una lluita pel que diu aquesta de poder a poder (com bé diuen els periòdics esportius), contra el Foment Gandia "B", qui ha aguantat el ritme i ha mantés al nostre "C" a ratlla, estaguent igualats en la classificació fins la setmana passada on l'empat que un altre dels pressumibles equips aspirants a l'ascens va obtenir al nostre feu (el qual, per cert, no sabem ben bé si per la seua localització en la platja o per estar allunyat de tot i podent així lliurar batalles a camp obert, ens està permetent, sobretot als del primer equip, obtenir molt bons resultats, i fer-nos forts en aquest) va fer que ens avançaren en un punt. Encara així, qui guanye ja està dalt, i qui perda encara manté opcions clares de quedar en segon lloc a la classificació final, i per tant obtenir l'ascens.

  Pel que fa al "D", aquesta setmana s'enfronta, també a casa, contra un dels equips que està en la part alta de la classificació, i el qual pot encara aspirar a l'ascens (igual que el nostre filial). Per tant, serà també aquest un encontre intens i emocionant, tenint en compte aquests fets: que s'enfronten tercer contra quart i que qui guanye es pot aproximar un poc més als dos de dalt, els quals pareixen estar marcant el pas a la categoria. Pel que he pogut llegir al Whatsapp aquesta setmana, hi haurà, almenys, una baixa, amb la qual cosa tot es pot complicar un poc més. Però estem segurs de que qui entre ho farà amb les mateixes o encara més ganes que qui no pot jugar!

  Doncs bé, aquests són els encontres d'aquesta setmana. Esperem poder tenir un poc de sort, i mantenir la ratxa triomfal que tenim, ja que la setmana passada van ser 3 victòries i un empat els que vam aconseguir. A per totes!

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MARC CARBONELL Y NIEVES SANLEON QUINTOS EN EL TORNEO POR LA IGUALDAD

                              El pasado 24 de septiembre se disputó en Alicante el “VI Torneo por la Igualdad”. Suizo por parejas mixtas d...