dissabte, 19 de gener del 2013

Ronda dos: ens n'anem cap a Silla


  Hui és dia de partida, i com a tal toca escriure un poquet sobre el tema. A les cinc s'inicia la segona ronda del campionat Interclubs 2013, i aquesta vegada em toca anar a Silla per tractar de col·laborar en una nova victòria del Club d'Escacs Xeraco.

  Després d'una primera ronda saldada amb un 5,5-2,5 front a l'Ateneu Marítim (un molt bon equip), i amb una derrota -l'única de l'equip, per a major mortificació, si cal- en l'apartat personal, aquesta vegada ens toca enfrontar com a visitants a un dels equips amb possibilitats reals de victòria final en el campionat (de fet, un dels dos favorits, junt amb el Mislata). Tot i que en la primera ronda perderen contra el Vila-real, a casa d'aquest, en aquesta segona, i després d'aquest mateix fet, s'espera que posen un equip més fort i que per tant siguen més difícils de batre, o de traure'ls algun punt. Perquè ademés, si volen aspirar a guanyar el campionat no poden permetre's fallar molt més.

  En quant a nosaltres, com que ningú va perdre excepte jo, sols cal apanyar aquest resultat, i que la resta continuen amb saldo positiu als seus casellers respectius. Si així fóra, de nou la victòria estaria del nostre costat.

  Pel que respecta a la resta de categories en les quals participen equips pertanyents al Club d'Escacs Xeraco, el "B" juga a casa contra el Jaque Mate Torrent, qui va perdre en la primera ronda contra un dels equips forts de la categoria, el Sueca, per la mínima; el "C" juga a Alberic contra l'Alberic "B", un bon filial, i qui va guanyar en la primera ronda a un altre filial com era el Massanassa "B"; i el "D" s'estrena -la primera ronda va tenir descans perquè el rival es va retirar abans de començar el campionat- contra el Montserrat a casa també.

  Així doncs, ens espera una ronda apassionant, amb el primer equip jugant contra un dels favorits a la consecució del campionat, el segon equip jugant contra un primer equip, el tercer contra un segon equip i el quart debutant en la categoria.

  No sé molt bé si jo estaré a l'alçada (sí, estic posant la vena abans de la ferida), perquè un cinqué tauler en categoria absoluta requerix cert nivell i una preparació teòrica que en el meu  cas està un poc deixada de banda, però bé, s'intentarà. Segurament siga més la por d'aquesta ronda concreta, per ser qui és el rival, que una suposició general.

  Doncs bé, això és el que ens espera. A vore si guanyem els quatre tots!

Albert Deruelle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MARC CARBONELL Y NIEVES SANLEON QUINTOS EN EL TORNEO POR LA IGUALDAD

                              El pasado 24 de septiembre se disputó en Alicante el “VI Torneo por la Igualdad”. Suizo por parejas mixtas d...