dissabte, 26 de gener del 2013


Hui rebem l'Alfàs

Hui ens visita l'Alfàs a casa (pel que al primer equip respecta). Pel que tinc entés, són molt forts per davant, i fluixegen un poc per darrere. Jo pensava que eren sols els dos últims taulers, però pareix ser que són els quatre últims els qui són un poc més fluixos que els quatre primers. Així que aquesta setmana toca emmenar la derrota de la setmana passada, on estaguérem a punt de traure un resultat positiu (4.5-3.5 perdérem). A més, va ser també dues partides allargades fins última hora amb problemes de temps (en una per ambdós contrincants, en l'altra més per al nostre que per al del Silla) on es va decidir el match en contra nostra, la qual cosa ho fa un poc més insatisfactori si cal.


Pel que respecta a la resta d'equips del Club, el "B" es desplaça fins a Sueca per disputar una ronda on s'enfrontaran a un dels rivals més durs de la categoria. A més, hi ha un parell de baixes d'última hora, la qual cosa ho fa encara més complicat. Però també és un repte major i per tant de segur que competiran ben bé, i més després d'haver guanyat la setmana passada 6-2 al Jaque Mate Torrent.


El "C" viatja a Massanassa per tal de confirmar els dos bons primers resultats de la temporada (un empat i una victòria per 5.5-2.5). S'enfrontaran aquesta vegada contra un filial que, pel que sembla a la classificació, està, almenys, en hores baixes. De segur que poden fer un tercer bon resultat.


I aquesta setmana, a més, torna a jugar el "D" a casa contra el Cullera. Després d'estrenar-se la setmana passada amb un 4-0, aquesta toca intentar traure de nou un bon resultat.


A les 16.30 de hui comencem, menys l'"A" que comença a les 17. A vore si hi ha sort!

Albert Deruelle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MARC CARBONELL Y NIEVES SANLEON QUINTOS EN EL TORNEO POR LA IGUALDAD

                              El pasado 24 de septiembre se disputó en Alicante el “VI Torneo por la Igualdad”. Suizo por parejas mixtas d...