dijous, 2 de maig del 2024

ANNA CEBOLLA REPRESENTARA A LA COMUNIDAT VALENCIANA EN EL C.E. DE SELECCIONS AUTONOMIQUES SUB-16

Anna ha sigut, novament, seleccionada per a representar a la Comunitat Valenciana en el Campionat d'Espanya Seleccions Autonòmiques Sub-16 2024.

Anna, ha aconseguit podi en el campionat autonòmic Cadet en el torneig dels Jocs Esportius d'Escacs organitzat per la Generalitat Valenciana, celebrat del 20 al 21 d'Abril del 2024 en Alcossebre, Castelló. Un torneig molt exigent en el qual han participat els 32 millors jugadors cadets de la Comunitat Valenciana. Es tracta del torneig per edats més important de l'any i que és un bon reflex del gran nivell dels escacs valencians, mostra d'això és que han participat entre les categories infantil i cadet ni més ni menys que 6 campions d'Espanya en diferents categories, entre ells Anna Cebolla Ruiz, campiona d'Espanya amb la selecció valenciana en el 2023.

Anna, gràcies a la seua gran actuació, s'ha classificat per quart any consecutiu per a representar a la Comunitat Valenciana en el campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques que se celebrarà a Roquetas de Mar, Almeria, del 20 al 23 de juny d'enguany. Recordem que Anna va aconseguir el títol de campiona d'Espanya amb la selecció en l'edició del 2023 celebrada a Albacete.

D'altra banda, malgrat comptar amb només 16 anys, Anna ha quedat subcampiona provincial de València en la categoria de Sub 18, realitzant un gran torneig i quedant empatada a punts amb la campiona. Campionat celebrat a Alzira el 24 de Març.


Enllaços:

https://www.facv.org/final-de-los-xlii-jocs-esportius-descacs

https://www.facv.org/nuestros-deportistas-en-las-selecciones-autonomicas-sub-14-y-sub-16-2






Anna ha sido, nuevamente, seleccionada para representar a la Comunidad Valenciana en el Campeonato de España Selecciones Autonómicas Sub-16 2024.

Anna, ha conseguido podio en el campeonato autonómico Cadete en el torneo dels Jocs Esportius d'Escacs organizado por la Generalitat Valenciana, celebrado del 20 al 21 de Abril del 2024 en Alcossebre, Castellón. Un torneo muy exigente en el que han participado los 32 mejores jugadores cadetes de la Comunitat Valenciana. Se trata del torneo por edades más importante del año y que es un buen reflejo del gran nivel del ajedrez valenciano, muestra de ello es que han participado entre las categorías infantil y cadete nada menos que 6 campeones de España en diferentes categorías, entre ellos Anna Cebolla Ruiz, campeona de España con la selección valenciana en el 2023.

Anna, gracias a su gran actuación, se ha clasificado por cuarto año consecutivo para representar a la Comunidad Valenciana en el campeonato de España de selecciones autonómicas que se celebrará en Roquetas de Mar, Almería, del 20 al 23 de junio de este año. Recordemos que Anna consiguió el título de campeona de España con la selección en la edición del 2023 celebrada en Albacete.

Por otra parte, pese a contar con sólo 16 años, Anna ha quedado subcampeona provincial de Valencia en la categoría de Sub 18, realizando un gran torneo y quedando empatada a puntos con la campeona. Campeonato celebrado en Alzira el 24 de Marzo.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

REBECA JIMENEZ ESPECTACULAR EN EL III OBERT INTERNACIONAL BLITZ LA RUTA DELS BORJA

El passat dia 11 de maig es va jugar a Xàtiva  el III OBERT INTERNACIONAL BLITZ LA RUTA DELS BORJA. Es van jugar set rondes a un ritme de 5´...