diumenge, 28 d’agost de 2022

CECLUBS SEGONA 2022: XERACO CAMPIÓ

 El Club d’Escacs XERACO es proclama campió del Campionat d’Espanya de Segona Divisió.

L’equip format per Bernat Serarols Mabrás, Marc Carbonell Sancho, Fausto Castellá García, Rufino Camarena Jiménez, Santiago García Giménez i Nieves Sanleón Pravisano van imposar-se a la resta d’equips aconseguint quedar invictes amb 6 victòries i un empat.

Aquesta victòria implica l’ascens a Primera Divisió i l’ingrés en l’elit dels 16 millors equips d’Espanya.

Després dels dos tercers llocs aconseguits en les edicions de 2020 i 2021, enguany s’aconsegueix el campionat sent el cinquè favorit i, sent en teoria, un equip inferior a equips com el Benalmádena, el Granada, el Collado Villalba i altres de tota la geografia nacional.

El campionat s’ha disputat en l’hotel Anibal en Linares (Jaén) del 22 al 27 d’agost, participant 57 equips i més de 300 jugadors. Les partides eren al ritme estàndard de 90 minuts més increment de 30 segons per moviment.

La classificació final ha estat la següent:

Primer classificat: C.E. Xeraco

Segon classificat: C.A. Naxford Benalmádena

Tercer classificat: C.A. Aimpulsa Granada

 


A l’acte de lliurament del trofeu de Campions d’Espanya acudí el President de la FEDA, Federació Espanyola d’Escacs, Francisco Javier Ochoa de Echagüen.

 

Agrair el seu suport a l’Ajuntament de Xeraco i a les empreses col·laboradores Inplasva S.A., Productos Silvestres A. Boluda e hijos S.L. y a Costasol Xeraco S.L.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PAELLA CELEBRACIÓ DELS DARRERS ÈXITS DEL CLUB I ELS SEUS JUGADORS

Dissabte dia 10 de setembre vam fer una de les nostres tradicionals paelles de celebració. Aquesta vegada hi havia moltes coses a celebrar: ...