diumenge, 16 de desembre de 2018

GALA AUTONÒMICA DELS ESCACS 2018 I CAMPIONAT AUTONÒMIC DE RÀPIDES

Ahir dissabte dia es va disputar el campionat autonòmic de ràpides per equips i, com tots els anys, a continuació es va fer la gala de lliurament dels trofeus aconseguits per cada club tot el any.

El campionat va concentrar als principals equips i jugadors de la Comunitat Valenciana. Nosaltres presentarem dos equips, Xeraco A amb Bernat, Rufino, Fausto, Miguel i Toni. Van fer un bon campionat amb 4 victòries, 2 empats i sols una derrota en la última ronda contra Mislata. D’haver guanyat haguérem quedat entre els tres primers, segurament segons.
El Xeraco B amb David, Maxim, Elias, Sergio y Juan aconseguiren guanyar dos matxs, empatar-ne un, perdent quatre. No està malament tenint en compte el nivell dels rivals.


Finalitzat el campionat es passà a fer l’acte d’entrega dels trofeus als clubs i jugadors. Enguany nosaltres teníem els següents trofeus:
-          Subcampió de Divisió d’Honor
-          Campió de Segona Autonòmica Centre
-          Subcampió de Primera Provincial Sud
-          Subcampió Absolut de Xàtiva: Miguel Bas Mas
-          Campió Primera Xeraco: Sergio Sanmateu JuanEn acabar l’entrega de trofeus es va fer el tradicional vi d’honor. Hi havia prou de picaeta, bocadillets, “paella” i beguda variada. Tot va volar apressa, fet que demostra que els escaquistes tenen bona ganeta!!

L’any que ve millor encara que serà molt difícil superar els èxits de 2018.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PAELLA CELEBRACIÓ DELS DARRERS ÈXITS DEL CLUB I ELS SEUS JUGADORS

Dissabte dia 10 de setembre vam fer una de les nostres tradicionals paelles de celebració. Aquesta vegada hi havia moltes coses a celebrar: ...