diumenge, 10 d’abril de 2016

FELICITAT TOTAL EN EL CLUB D’ESCACS XERACO

Ple de victòries dels equips de Xeraco en la penúltima jornada de competició.

El Xeraco A s’assegura el cinquè lloc de Divisió d’Honor al guanyar al cuer Dama Roja de València per 3 a 5. El Xeraco D guanya al Sueca B per 8 a 0. El Xeraco C acabà la temporada en cinquena posició. 

Per la seua part, el Xeraco B guanya al fort equip de València capital, el Basilio i queda a falta d’una jornada, campió de Segona Autonòmica Centre i puja a Primera Autonòmica.

L’equip format per Albert Deruelle, Christian Luis, Cándido Jiménez, David Santandreu, Jose E. Picornell, Emilio Castillo, Elías Pelegrí i Salvador Vidal culminaren ahir una gran temporada guanyant 5,5 – 2,5. Altres jornades participaren en l’èxit, Paco Marqués, Joan García, Miguel Company, Antonio Sala, David Fenollar, Rubén Grau i Jose A. Nadal.

La temporada ha estat un èxit total al col·locar un equip en Divisió d’Honor i un en Primera Autonòmica. Mislata i Llíria-Benimaclet de Valencia serán segurament els únics clubs que l’any vinent tindran aquest privilegi.  

Un orgull de Club, un orgull de jugadors i un orgull de poble.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PAELLA CELEBRACIÓ DELS DARRERS ÈXITS DEL CLUB I ELS SEUS JUGADORS

Dissabte dia 10 de setembre vam fer una de les nostres tradicionals paelles de celebració. Aquesta vegada hi havia moltes coses a celebrar: ...