dijous, 27 de març del 2014

LA MEUA OPINIÓ DE LA TEMPORADA 2014

Hola a tots,

Fa uns dies ha acabat la temporada del Interclubs 2014 i és el moment de fer un anàlisi de la temporada.

Com a club hem crescut. Som més socis i la quantitat de jugadors a augmentat lleugerament. Podem dir que som quasi “50 jugadors”.

En el costat negatiu ens falten joves. Som un club que ens està costant massa traure nous talents. Sens dubte és una de les coses que hem d’estudiar i treballar.

Desgraciadament l’equip A no ha pogut mantenir la categoria. Però és per a plorar?. Pense que no. L’Enric Valor fa pocs anys va baixar i ara, recent ascendit, és el campió Autonòmic. A més, les distàncies entre el primer i el 10, que hem segut nosaltres, són realment molt xicotetes. Vam perdre amb ells per 5 a 3, en l’Ateneo, tercer, igual. Hem baixat per mig puntet de tauler...Realment molt poques diferències...

Pel que fa al B, ha quedat tercer classificat de Segon Autonòmica, a un pas de l’ascens. Van empatar amb el primer i en el segon classificat i sols van perdre amb la nostra bestia negra, el Silla (Nahim ens en deu una).

El Xeraco C ha fet una mediocre campanya. Però més conseqüència del fet que enguany vam decidir no fer equip D, amb la qual cosa en el C han jugat molts jugadors i no s’ha fet una base. De totes maneres, hem de destacar el bon paper de jugadors com Joan Garcia, Ruben Juan i alguns més.

La política d’ordenar a la gent per l’Elo també pot dir-se que és un encert. Fa que la gent estiga més motivada i amb ganes de pujar, traure’s elo, etc. Ací tens a “Paquito” pujant més de 30 punts d’elo i altres...
Bé, jo estic en una altra onda...jo continue patint i si aconseguisc pujar no és pel meu desitg d'escalar posicions en la llista de forces; simplement era pel fet de voler que l’equip pujara.

Suponc que molts s’hauran alegrat que el Xeraco A haja baixat. No, no em preocupa massa. Sé, estic completament segur, que és un fet esporàdic. Crec que som club de Divisió d’Honor, dels més potents de la Comunitat i es qüestió de temps tornar a la màxima categoria i aplegarà un dia que si seguim per aquest camí, igual arribem a ser campions autonòmics...qui sap!

Enguany se n’anat Javi Alcaraz, i son pare prou ha fet a vindre unes quantes jornades des de Murcia... Però ha vingut Miguel...i Christian a millorat moltíssim. I Nahim i “Monyasa”. Altres estan en plens estudis... “la carrera”, el buscar treball, situacions laborals complicades...etc. Però seguim creixent i veig que tenim molt de futur. No cal tenir pressa. Seguim fent les coses bé i amb trellat. Sense tornar- nos “locos”, sense allargar més el braç que la mànega... Anem pel bon camí! Sé que enguany algú de vosaltres pot sentir-se perjudicat... Un altre ens fotem uns altres. Però el Club pense que n’ix beneficiat... Si algú pensa que no es així, també agrairem que ens informe, que ens ajude a millorar.

Ale! a menjar-nos eixa paella ben a gust. Jo estic content; i vosaltres?

                                                                       SALVADOR VIDAL RUBIELLA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MARC CARBONELL Y NIEVES SANLEON QUINTOS EN EL TORNEO POR LA IGUALDAD

                              El pasado 24 de septiembre se disputó en Alicante el “VI Torneo por la Igualdad”. Suizo por parejas mixtas d...