dilluns, 9 de març de 2009

Campions Interclubs 2009


09 marzo, 2009


El Club Xeraco d'escacs campió de l'Interclubs 2009!Sí, encara que puga semblar increïble, nostre club s'ha imposat en la categoria de 1 ª Autonòmica Sur. I aquesta gesta l'hem aconseguit a falta d'una ronda per acabar el campionat. D'aquesta manera ascendim a la màxima divisió dels escacs Valencià: La Divisió d'Honor. L'any que ve, els nostres jugadors es mesuraran amb equips de la categoria del Alzira, o el Mislata, que compten entre les seves files a Mestres Internacionals i jugadors d'alt nivel. Per  arrodonir la feina, el nostre segon equip, el Xeraco B, també ha tingut una gran actuació i aconsegueix l'ascens de categoria. Moltes felicitats a la directiva del club: Salvador Vidal, Elias Castelló, José Soler i, per descomptat a tots els jugadors i aficionats que han fet possible aquest somni esportiu. El Club Xeraco d'escacs és una demostració que la feina ben feta té els seus fruits. Tres anys seguits pujant de categoria,això no és fàcil de fer..Rufino Camarena, Fausto Castellá, Bartolomé Moreno, Pablo Rodríguez, David Moreno, Emilio Castillo, Cándido Jiménez i Christiam Luis Martínez, vaja equipàs.

A tots ells i als que van creure en el nostre projecte de club, Ajuntament i institucions de Xeraco, empreses particulars ... Moltes gràcies i Felicitats!

Els escacs és esport, els escacs és joc social i també gaudiment creatiu.Que en gaudiu amics.

Article fet per Emiliano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PAELLA CELEBRACIÓ DELS DARRERS ÈXITS DEL CLUB I ELS SEUS JUGADORS

Dissabte dia 10 de setembre vam fer una de les nostres tradicionals paelles de celebració. Aquesta vegada hi havia moltes coses a celebrar: ...